Corona Update (copy 05)

*|MC:SUBJECT|*
Deze nieuwsbrief is een uitgave van MH Management V.O.F. te Heerlen.
Met deze update willen wij u zoveel mogelijk op de hoogte houden hoe de overheid het bedrijfsleven met verschillende regelingen helpt. Heeft u vragen dan bel ons (045-5723120) of mail ons: info@mhmanagement.nl.
Uitbreiding Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS)

Vanaf vandaag zijn de bestaande regels aangevuld met ook enkele beroepsgroepen  zonder specifieke code in het Handelsregister, bijvoorbeeld tattooshops. 
Ook zijn kleinere MKB bedrijven in de food, dienstverlening zoals taxi's, paramedische beroepen (die niet-gecontracteerde zorg verlenen zoals fysiotherapeuten en tandartsen) en toeleveranciers van eet- en drinkgelegenheden en evenementen toegevoegd. De definitieve lijst kunt u vinden op https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/tegemoetkoming-schade-covid-19.
Sommige sectoren in de sfeer van persoonlijke dienstverlening, maar ook rijschoolhouders als er sprake is van bedrijvigheid op het huisadres, kunnen in aanmerking komen voor de TOGS met een aanvullende verklaring.
Bij twijfel: controleer uw kvk-nummer op bovengenoemde site ter verificatie.
Website
Website
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Ons e-mailadres is:
info@mhmanagement.nl

Disclaimer, ondanks de zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze Nieuwsbrief besteden, is het mogelijk dat de informatie onvolledig of niet geschikt is voor het doel waarvoor u deze raadpleegt. Wij zijn niet aansprakelijk voor direct of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze Nieuwsbrief is verkregen.


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*