Online boekhouden

Veel ondernemers laten hun boekhouding door derden bijhouden. Wij bieden u echter de mogelijkheid om zelf uw dienstenpakket samen te stellen.

U bepaalt zelf welk onderdeel u zelf wilt doen en welk gedeelte u aan ons wenst over te laten. Het online boekhouden kan bijvoorbeeld bestaan uit het zelf boeken van de kas, de bank en de debiteuren- en crediteurenadministratie. Of u wilt uitsluitend uw verkoopfacturen maken.

Wij bieden u geheel gratis een faktureerprogramma aan. Bekijk de demo op: www.muis.nl.

Wij bieden u ook een handige kijkfunctie aan, waarmee u altijd de cijfers van uw administratie kunt bekijken. U kunt hierbij rapporten uitprinten en informatie op het scherm bekijken. De jaarafsluiting past zich automatisch aan waardoor u in het nieuwe boekjaar direct kunt doorwerken. Ook bestaat er de mogelijkheid om in meerdere jaren te boeken.

We zullen een aantal voordelen van MHM-online voor u op een rijtje zetten:

Lage abonnementskosten. U betaald uitsluitend voor handelingen die u ook zelf uitvoerd.
24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
MHM-online is gebasseerd op de nieuwste dotNET technologie
Geen dure investering in software en hardware
Werkt op iedere pc met een snelle internetverbinding
Geen uitwisseling met back-ups tussen u en ons
Actuele bedrijfsinformatie direct voor handen
U bent verzekerd van juiste begeleiding en controle
Up-to-date met de nieuwste programmatuur
Zeer snelle en efficiënte invoer
Boeken met of zonder de muis
Directe verwerking (nooit achteraf gegevens doorboeken)
Wij zorgen voor uw back-ups
Beveiligde versleutelde verbindingL SSL certificaat (encrypted)


Over iMuis


iMuis is de oplossing voor ondernemers die via het internet de administratie willen voeren, waarbij de accountant, indien gewenst mee kan kijken.

Vanaf elke locatie met een internetverbinding kan de administratie worden gevoerd. Of de ondernemer nu alles zelf doet of een deel van de administratie overlaat aan de accountant, alle financiële cijfers zijn bij iMUIS Online altijd actueel en onder andere te raadplegen via het Dashboard. Via dit fraaie Dashboard worden de cijfers in grafieken en taartdiagrammen weergeven. Denk hierbij aan het omzet/kostenverloop, banksaldi en de ouderdom van openstaande posten. Hiermee heeft de ondernemer een actueel inzicht in de financiële situatie van zijn of haar bedrijf. U betaald uitsluitend voor de functies die u gebruikt. Zodoende bent u ervan verzekerd dat u nooit te veel betaald bij MHM Financieel & fiscaal advies.

Ga voor meer informatie en een demoabonnement naar onze website op; www.muis.nl.MHM Financieel & Fiscaal advies

Samen met u bepalen wij hoe uw administratie moet worden opgezet, verwerkt en beheerd. Wat doet u zelf, wat doen wij voor u.Wat doen wij?

Accountancy
Consultancy
Fiscalisten
Online boekhouden
Personeels administratie
••Mijn Loondossier
Mijn MHM Dossier
© MHM Advies All Rights Reserved | Ontwerp en realisatie door PCV te Heerlen | Links Algemene leveringsvoorwaarden | Privacy Statement