MHM Financieel & Fiscaal advies biedt een totaal oplossing voor uw bedrijf. Of het nou gaat om uw gehele administratie of u liever zelf een deel in eigen beheer doet. U geeft aan welk deel u zelf wilt doen, en samen kijken we naar een totaal oplossing. De verschillende bouwstenen / elementen bieden de basis van een stevig raamwerk voor uw bedrijfsvoering.

Arbeidsrecht Actueel

De onderstaande artikelen zijn geplaatst onder verantwoordelijkheid van Kantoor Mr. van Zijl advocaten te Tilburg.

  MHM Nieuws

  • Coronavirus Update – 07
   Wederom uitbreiding Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS) Ondernemers met in het Handelsregister geregistreerde nevenactiviteit kunnen nu ook aanspraak maken op TOGS regeling. De uitbreiding betreft ondernemers die geen aanspraak kunnen maken met hun geregistreerde hoofdactiviteit, terwijl dit wel het geval is met de geregistreerde nevenactiviteit. Men moet wel voldoen aan de minimumeisen qua omzetverlies en vaste lasten. De regeling is te vinden op http://www.rvo.nl/togs.
  • Coronavirus Update – 06
   Uitbreiding Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS) Vanaf vandaag zijn de bestaande regels aangevuld met ook enkele beroepsgroepen zonder specifieke code in het Handelsregister, bijvoorbeeld tattooshops. Ook zijn kleinere MKB bedrijven in de food, dienstverlening zoals taxi's, paramedische beroepen (die niet-gecontracteerde zorg verlenen zoals fysiotherapeuten en tandartsen) en toeleveranciers van eet- en drinkgelegenheden en evenementen toegevoegd.
  • Coronavirus Update – 05
   Vereenvoudiging bijzonder uitstel van betaling belastingen
  • Coronavirus Update – 04
   Tijdelijke Noodmaartregel Overbruggung Werkgelegenheid (NOW) Het UWV opent vandaag het NOW-loket om 9.00 uur. Ze verwachten 10 duizenden aanvragen per dag, dus houdt ook hier rekening met vertragingen. De verwachting van de overheid is dat 100 tot 150 duizend bedrijven gebruik zullen gaan maken van deze regeling.
  • Coronavirus Update – 03
   Afgelopen week hebben de Gemeenten hun websites opengesteld voor ZZP'ers om de aanvraag "Tegemoetkoming levensonderhoud", de BBbz-regeling, te kunnen doen. Helaas was uniformiteit ver te zoeken en iedere Gemeente had zijn eigen formulier en vragen. Ook waren websites niet ingericht op de grote toeloop. De aanvraag loopt tot 1 juni a.s.

  Inschrijven MHM Nieuwsbrief

  Vul hier uw e-mail adres in om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws

  MHM Financieel & Fiscaal advies

  Samen met u bepalen wij hoe uw administratie moet worden opgezet, verwerkt en beheerd. Wat doet u zelf, wat doen wij voor u.  Wat doen wij?

  Accountancy
  Consultancy
  Fiscalisten
  Online boekhouden
  Personeels administratie
  ••Mijn Loondossier
  Mijn MHM Dossier
  © MHM Advies All Rights Reserved | Ontwerp en realisatie door Digital ID in samenwerking met PCV te Heerlen