MHM Financieel & Fiscaal advies biedt een totaal oplossing voor uw bedrijf. Of het nou gaat om uw gehele administratie of u liever zelf een deel in eigen beheer doet. U geeft aan welk deel u zelf wilt doen, en samen kijken we naar een totaal oplossing. De verschillende bouwstenen / elementen bieden de basis van een stevig raamwerk voor uw bedrijfsvoering.

Wat doen wij?


Administratieve dienstverlening


Onze kernactiviteit is natuurlijk het verzorgen van uw financiële administratie. Dit is de basis van uw bedrijfsvoering. In overleg bouwen wij deze basis samen met u op.

U beslist welke handelingen u aan ons aanbied en welk deel u zelf wilt doen. Eventueel online. Samen bepalen wij hoe uw administratie moet worden verwerkt en beheerd. Kortom wij kunnen voor u alle rapportages verzorgen die u nodig heeft om uw bedrijf optimaal te laten functioneren. Het geheel creëert een stevig raamwerk voor uw bedrijfsvoering. Het is belangrijk om de actuele situatie permanent te analyseren en richting te geven aan het toekomstbeeld.


Fiscale dienstverlening


De fiscale werkzaamheden maken een belangrijk deel uit van onze dienstverlening. Als afgestudeerd fiscalist (FA) kan ik u van dienst zijn bij alle fiscale vragen en werkzaamheden die voor uw bedrijf van belang zijn.

Omzetbelasting
Loonbelasting
Inkomstenbelasting
Vennootschapbelasting
Schenking en successie

Wij verzorgen een juiste invulling van de diverse belastingaangiften, die door ondernemers ingediend dienen te worden. De inmiddels verplichte elektronische aanlevering wordt door ons volledig verzorgd, onder onze eigen certificering.

Ook kunnen wij de fiscale positie van uw bedrijf analyseren en alle voorlopige aanslagen direct aanpassen.

De fiscale wet- en regelgeving wijzigt jaarlijks / doorlopend. Door de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen bent u bij MHM financieel en fiscaal advies verzekerd van een goed en terzake deskundig advies.


Online Boekhouden


Veel ondernemers laten hun boekhouding door derden bijhouden. Wij bieden u echter de mogelijkheid om zelf uw dienstenpakket samen te stellen.

U bepaalt zelf welk onderdeel u zelf wilt doen en welk gedeelte u aan ons wenst over te laten. Het online boekhouden kan bijvoorbeeld bestaan uit het zelf boeken van de kas, de bank en de debiteuren- en crediteurenadministratie. Of u wilt uitsluitend uw verkoopfacturen maken.

Wij bieden u geheel gratis een faktureerprogramma aan. Bekijk de demo op: ?.

Wij bieden u ook een handige kijkfunctie aan, waarmee u altijd de cijfers van uw administratie kunt bekijken. U kunt hierbij rapporten uitprinten en informatie op het scherm bekijken. De jaarafsluiting past zich automatisch aan waardoor u in het nieuwe boekjaar direct kunt doorwerken. Ook bestaat er de mogelijkheid om in meerdere jaren te boeken.

We zullen een aantal voordelen van MHM-online voor u op een rijtje zetten:

Lage abonnementskosten. U betaald uitsluitend voor handelingen die u ook zelf uitvoerd.
24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
MHM-online is gebasseerd op de nieuwste dotNET technologie
Geen dure investering in software en hardware
Werkt op iedere pc met een snelle internetverbinding
Geen uitwisseling met back-ups tussen u en ons
Actuele bedrijfsinformatie direct voor handen
U bent verzekerd van juiste begeleiding en controle
Up-to-date met de nieuwste programmatuur
Zeer snelle en efficiënte invoer
Boeken met of zonder de muis
Directe verwerking (nooit achteraf gegevens doorboeken)
Wij zorgen voor uw back-ups
Beveiligde versleutelde verbindingL SSL certificaat (encrypted)


Over iMuis


iMuis is de oplossing voor ondernemers die via het internet de administratie willen voeren, waarbij de accountant, indien gewenst mee kan kijken.

Vanaf elke locatie met een internetverbinding kan de administratie worden gevoerd. Of de ondernemer nu alles zelf doet of een deel van de administratie overlaat aan de accountant, alle financiële cijfers zijn bij iMUIS Online altijd actueel en onder andere te raadplegen via het Dashboard. Via dit fraaie Dashboard worden de cijfers in grafieken en taartdiagrammen weergeven. Denk hierbij aan het omzet/kostenverloop, banksaldi en de ouderdom van openstaande posten. Hiermee heeft de ondernemer een actueel inzicht in de financiële situatie van zijn of haar bedrijf. U betaald uitsluitend voor de functies die u gebruikt. Zodoende bent u ervan verzekerd dat u nooit te veel betaald bij MHM Financieel & fiscaal advies.

Ga voor meer informatie en een demoabonnement naar onze website op; www.muis.nl.


Personeels- en salarisadministratie


De eisen die de wet en de uitvoeringsorganisaties aan een salarisadministratie stellen worden alsmaar complexer. Voor u een last, voor ons dagelijks werk. De MHM salarisadministratie is een complete salarisservice voor de personeels- en salarisadministratie.

MHM kan eveneens alle hiermee samenhangende aangiften en meldingen verrichten.

MHM stelt samen met u de arbeidsovereenkomsten op en zorgt ervoor dat deze aan de laatste juridische eisen voldoen.
U levert de gegevens van uw bedrijf en uw werknemers, eventueel online, aan op de daarvoor bestemde formulieren. MHM verwerkt deze gegevens en stuurt u een uitdraai ter controle.
Specifieke bedrijfregelingen worden, binnen de wettelijke kaders, naar uw wensen ingevoerd.
Na elke periodieke salarisrun ontvangt u van ons salarisstroken en een betaallijst.
Een loonkostenoverzicht en journaalpost behoren uiteraard tot de mogelijkheden.
MHM kan, indien gewenst, een sepa- bestand voor Electronic Banking aanleveren. U hoeft slechts dit bestand binnen uw banksoftware te importeren.
MHM verzorgt uw loonaangiftes conform de laatste wettelijke eisen.
MHM kan, om het u makkelijk te maken, alle aan-/af-/ziek- en herstelmeldingen aan uw Arbo-dienst en/of UWV verrichten. Ook de declaraties bij uw ziekteverzuimverzekering kunnen door ons verzorgt worden.
Indien uw administratie bij MHM wordt uitgevoerd, worden de journaalposten automatisch verwerkt.
Uiteraard zijn wij het aanspreekpunt voor al uw personele vraagstukken. Ook kunnen we u tegen gereduceerd tarief juridische bijstand verzorgen.


Lees meer over "Mijn Loondossier"


Consultancy


MHM financieel en fiscaal advies is door de persoonlijke benadering het aanspreekpunt voor al uw vragen met betrekking tot management ondersteuning, management informatie systemen (M.I.S.). Financieel (toekomstig) beleid. Denk eens aan investeringen op korte en /of langere termijn. Fiscaal (toekomstig) beleid. Belangrijke aspecten zijn b.v. de fiscale vragen die komen bij bedrijfsopvolging, -beëindiging.

Ook zijn wij uw partner bij bedrijf starten, bedrijfsovernames, opstellen van uw ondernemersplan, het maken van uw liquiditeitsprognose, risk management etc.


Digitale dossiers


Mijn Boekhouding / Mijn MHMdossier / Mijn Loondossier wordt het communicatiekanaal tussen u en ons, zodat alle gegevens in de toekomst door u en ons te allen tijden inzichtelijk en opvraagbaar zijn.

Lees meer over "Mijn MHMdossier"


MHM Financieel & Fiscaal advies

Samen met u bepalen wij hoe uw administratie moet worden opgezet, verwerkt en beheerd. Wat doet u zelf, wat doen wij voor u.Wat doen wij?

Accountancy
Consultancy
Fiscalisten
Online boekhouden
Personeels administratie
••Mijn Loondossier
Mijn MHM Dossier
© MHM Advies All Rights Reserved | Ontwerp en realisatie door PCV te Heerlen | Links Algemene leveringsvoorwaarden | Privacy Statement